Arrangementer

Her kan du læse lidt om forskellige slags arrangementer du kan afholde på vores BMX-anlæg.

Uanset hvilken slags arrangement du ønsker så er det vigtigt at alle deltagere har solide sko på, langebukser (helst cowboybukser e.lign og langærmet trøje). Det er FORBUDT at køre BMX såfremt man har indtaget alkohol.

Når du deltager i et arrangement så er alt hvad der sker på eget ansvar. Taulov BMX kan IKKE drages til ansvar for noget.

Vi du vide mere eller bestille så kontakt os på: JLIB_HTML_CLOAKING

Fødselsdag / Vennedag  

Kunne du tænke dig at holde en anderledes fødselsdag og prøve at komme ud og køre BMX sammen med veninderne / vennerne, så har du mulighed for at holde din fødselsdag på vores bane og bruge cykler og udstyr. Både du og dine klassekammerater eller vennerne hjemme fra vejen får mulighed for at prøve hvad det vil sige at køre BMX !

Prisen for dette er pr. person 50 kr. u/18 år og 70 kr. over 18 år. Dog et minimum på 700 kr.

Varighed er op til 3 timer. Så er der også tid til at I kan benytte vores klubvogn til at spise jeres medbagte mad m.v.

Vi stiller med en person der kan hjælpe jer med at prøve at køre BMX og fortæller jer lidt om hvordan det skal gøres.

HVIS du er MEDLEM af TAULOVBMX !!

For medlemmer koster det 200 kr at leje banen og I skal selv finde en der kan komme og hjælpe jer.

Polterabend

Skal bruden eller brudegommen have mulighed for at komme ud at prøve en action præget event med masser af fart og spænding ? Så er der mulighed for dette. I vil blive undervist i hvad det vil sige at køre BMX og I kommer ud på banen og oplever adrenalin suset når udfordringerne på banen skal overvindes. Vi slutter af med en lille konkurrence og vi kårer en vinder. Der uddeles præmie til 1. , 2. og 3. pladsen.

Vi stiller med en underviser og cykler samt sikkerhedsudstyr til arrangementet.

Prisen for dette er pr. person 75 kr. u/18 år og 100 kr. over 18 år. Dog et minimum på 1000 kr.

Varighed er ca. 2 timer. Vi gøre her opmærksom på at det er FORBUDT at køre BMX hvis man har indtaget alkohol. 

Firmaarrangement

Skulle du have lyst til at lave et firmaarrangement med BMX, sjov og spænding sammen med din virksomhed / kollegaer / kunder / leverandører, så kan vi også tilbyde dette. Vi stiller cykler og udstyr til rådighed.

I vil få instruktør på og blive undervist i hvad det vil sige at køre BMX samt lære/ træne de basale færdigheder på en BMX cykel. Dette følges op af et løb hvor der kåres minimum én vinder og vi præmiere 1., 2. og 3. pladsen. Vi stiller cykler og udstyr til rådighed.

Det forventes at der skal bruges ca. 2-3 timer til et sådan arrangement. Så er der også tid til at I kan få en pause undervejs.

Prisen for arrangement er 125 kr. pr. deltager. Dog et minimum på 1000 kr.

Fritidsklubber m.m.

Har I lyst til at komme ud og besøge os og prøve krafter med en anderledes sport fyldt med action, fart og spænding ?

Så er I velkommen til at kontakte os. Vi sætter gerne et arrangement sammen for jer hvor I kan komme ud med en gruppe drenge og piger og så få prøvet hvad det vil sige at køre BMX. Vi kan også have nogle af vores erfarne kørere til stede som kan vise hvad man kan når man har nogle års erfaring.

Vi har en instruktør som kan lærer jer hvilke regler der gælder på en BMX bane og vise jer hvordan I skal håndtere en BMX cykel.  Det er vigtigt at I har ordentlig tøj på til et sådan arrangement (se ovenfor). Ligeledes ser vi gerne at deltagerne har forældrenes accept på at de må deltage. Vi stiller med en underviser og cykler samt udstyr til arrangementet.

Prisen for dette er pr. person 50 kr. u/18 år og 70 kr. over 18 år. Dog et minimum på 700 kr.

 

Yderligere information